لوگو دکتر ارژنگ قهرمانی
۶ دقیقه
لیپوساکشن شکم

لیپوساکشن شکم

آنچه می خوانید...

اصطلاح مناسب برای پیکر تراشی، لیپوساکشن است. لیپوساکشن یکی از راه‌های دستیابی به شکمی صاف و دور کمر باریک است، اگر تغذیه خوب و ورزش به تنهایی کافی نباشد. متأسفانه، اغلب این اتفاق می افتد زیرا رسوبات چربی که روی شکم انباشته می شوند آخرین ذخایری هستند که بدن انسان هنگام کاهش وزن از آن استفاده می کند. در عین حال، چربی شکم نیز خطرناک است زیرا تأثیر منفی بر استاتیک بدن دارد. عواقب آن اغلب شامل مشکلات پشت بدن در نتیجه وضعیت نامناسب است. جراح پلاستیک می تواند با انجام لیپوساکشن به افراد آسیب دیده به سرعت و کارآمد کمک کند.

عمل ساکشن شکم چیست؟

لیپوساکشن شکم یکی از عمل جراحی های زیبایی رایج است. این جراحی زیبایی شکم شامل حذف دائمی رسوبات چربی ذخیره شده در شکم، کمر و پهلو ها است. چربی های ناخواسته بدن از طریق کانول هایی که در زیر پوست قرار می گیرند، ساکشن می شوند. آیا قصد دارید ظاهر خود را تغییر دهید و چربی های موضعی شکم، پهلوها و ناحیه زیر ناف را از بین ببرید؟

لیپو ویزر شکم
لیپو ویزر شکم

مراحل لیپوساکشن شکم چیست؟

لیپوساکشن شکم به ترتیب مراحل زیر انجام می‌شود:

قبل از عملقبل از انجام لیپوساکشن شکم، بیمار با جراح یک قرار ملاقات برنامه ریزی می کند تا انتظارات خود را بیان کند. جراح این روش را برای بیمار توضیح می دهد و یک معاینه قبل از عمل تجویز می کند. چک آپ قبل از هر گونه جراحی زیبایی شکم برای جلوگیری از عوارض احتمالی حین و بعد از جراحی و بیهوشی ضروری است.
در حین لیپوساکشن شکم لیپوساکشن شکم یک راه حل کاهش وزن است که هدف آن از بین بردن چربی های سرسخت است. روش ویزر لیپو با استفاده از یک لوله ظریف به نام کانولا که به یک دستگاه مکش ملایم متصل است. کانول های ظریف از طریق برش های 3 تا 4 میلی متری وارد می شوند که معمولاً در چین های طبیعی پوست قرار دارند. پس از انجام لیپوساکشن شکم، محل برش ها بخیه زده می شود و با بانداژ محافظت می شوند.
قبل از شروع لیپوساکشن، ابتدا باید بافت چربی آماده شود. برای انجام این کار از یک بی حس کننده موضعی استفاده می شود که با آدرنالین و کربنات سدیم مخلوط می شود و سپس به ناحیه تحت درمان تزریق می شود. این مخلوط نه تنها ناحیه مورد درمان را بی حس می کند. همچنین به شل شدن سلول های چربی از بافت همبند کمک می کند.
بسته به مقدار چربی که باید برداشته شود و چربی ناحیه برداشته شده، این عمل جراحی زیبایی می تواند از 30 دقیقه تا 2 ساعت طول بکشد.
مراقبت های بعد از عمللیپوساکشن باعث ایجاد حفره در بافت می شود. برای دستیابی به نتایج مطلوب، بافت تحت درمان باید از بیرون فشرده شود. بنابراین، بیمار باید پس از انجام عمل در کلینیک، لباس فشرده سازی مخصوص بپوشد. پس از لیپوساکشن نیز بیمار باید به مدت 5 تا 6 هفته استراحت کند. این به معنای عدم ورزش و در برخی موارد، مرخصی گرفتن از کار است (مثلاً اگر به بلند کردن اجسام سنگین نیاز باشد). بانداژ معمولاً ضروری نیست زیرا برش های ایجاد شده توسط میکروکانولا بلافاصله بسته می شوند.
عواقب پس از لیپوساکشن شکم به طور کلی ساده است. پس از لیپوساکشن شکم و پهلو، ممکن است تورم و کبودی ایجاد شود و به تدریج فروکش کند. زمان نقاهت و درد مرتبط با لیپوساکشن شکم از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است. ممکن است برای تسکین ناراحتی و درد مسکن تجویز شود.
پس از لیپوساکشن شکم باید یک لباس فشرده کننده خاص پوشیده شود. مدت زمان استفاده از این لباس به میزان چربی برداشته شده و کیفیت پوست اولیه از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است.

موارد و موارد منع مصرف لیپوساکشن شکم چیست؟

لیپوساکشن شکم یک جراحی پلاستیک زیبایی است که برای خانم ها و آقایان توصیه می شود. روش ویزر لیپو به اصلاح خط کمر و از بین بردن برآمدگی های ناخوشایند و پهلو ها کمک می کند. می توان از آن برای از بین بردن چربی های اضافی بعد از بارداری استفاده کرد.

چه عمل هایی را می توان همراه با لیپوساکشن شکم انجام داد؟

لیپوساکشن شکم را می توان با سایر لیپوساکشن ها (لگن، لیپو ویزر بازو، چانه، ران، ساق پا و غیره) و سایر جراحی های زیبایی زیبایی ترکیب کرد. لیپوساکشن شکم را می توان برای برداشتن پوست اضافی و سفت کردن دیواره شکم انجام داد. همچنین در مورد لیپوفیلینگ، چربی آسپیره شده را می توان تصفیه و مجددا تزریق کرد تا برخی نواحی بدن (به ویژه باسن، سینه ها و صورت) پر شود.

لیپوساکشن شکم باعث حذف چربی اضافی، اصلاح خط کمر و تغییر شکل ظاهری می شود. صرف نظر از سن، این جراحی زیبایی برای بازیابی شکم صاف و برداشتن پهلو ها ایده آل است.

سوالات متداول

دکتر ارژنگ قهرمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی دانشگاه تهران (TUMS)
رتبه اول N.B.E* جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی، شهریور 98
جراحی عمومی دانشگاه شهید بهشتی، شهریور 93
پزشکی عمومی دانشگاه مشهد، فروردین 87

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *